فرم استعلام قیمت و سفارش چاپ افست
ساک دستی یکی از محصولاتی است که باتوجه به کاربردش گزینهی مناسبی برای تبلیغات میباشد، شرکتها، برندها و کسب و کارهای کوچک و بزرگ میتوانند برای ارائهی محصولات خود به مشتریانشان یا ارسال هدایا از ساک دستیهایی که معرفی کنندهی آنها هست استفاده کنند. اگر قصد طراحی و چاپ ساک دستی را دارید به نکات زیر توجه کنید:
- فایل خود را به صورت گسترده طراحی کنید.
- فرمت pdf گزینهی مناسبی برای ارسال فایل میباشد.
- از قرار دادن نکات مهم در لبههای کناری کادر خودداری کنید.
- برای جلوگیری از بهم ریختگی متنها، آنها را به آبجکت تبدیل کنید. برای آشنایی با روش تبدیل متن به عکس کلیک کنید.
متریال مناسب برای چاپ ساک دستی:
مقوای گلاسه از متریالهای مناسبی است که برای چاپ ساکدستی استفاده میشود، گرماژهای 200 و 250 میتوانند گزینهی مناسبی باشند.
برای چاپ ساکدستیهایی در ابعاد کوچک از گلاسه 200 گرم و از گلاسهی 250 گرم برای تمامی ابعادها میتوان استفاده کرد. اما گلاسهی 300 گرم پس چاپ و ساخت از قسمتهایی که چسب خورده است ممکن است باز شوند. به همین دلیل کمتر مورد استفاده قرار میگیرد. علاوه بر گلاسه میتوان از متریال کارتی، تحریر، کرافت در گرماژهای مختلف استفاده کرد.
روکش مناسب برای ساک دستی:
استفاده از روکش در تمامی کارهای چاپی سبب افزایش ماندگاری و مقاومت کار چاپی میشود. اگرچه روکشهای چاپی انواع مختلفی دارند اما در چاپ ساک دستی عمدتا از روکشهایی مانند سلفون به صورت براق یا مات استفاده میشود. در بعضی از موارد ممکن است از روکشهایی مانندی سلفون مخملی، یووی برای قسمتهای خاصی از کار برای ایجاد جلوهی زیبایی استفاده شود.
برای آشنایی با روکشهای چاپی کلیک کنید.
ابعاد مناسب ساک دستی:
برای چاپ ساک دستی محدودیتی از لحاظ ابعاد وجود ندارد، ابعاد چاپ ساک دستی میتواند متناسب با ابعاد محصولی که درون آن قرار میگیرد باشد.
طلاکوب و نقرهکوب در ساک دستی:
از طلاکوب و نقرهکوب برای ایجاد جلوهی زیبایی بیشتر در چاپ ساک دستی استفاده میشود. اغلب اوقات لوگو یا نام برند را با استفاده از طلاکوب یا نقرهکوب بر روی ساک دستی چاپ میکنند. برای این کار احتیاج است که ابتدا کلیشهای از طرح ساخته شود.
در تصویر زیر میتوانید نمونهای از چاپ طلاکوب در مجتمع کوفا را مشاهده کنید.
برای آشنایی با چاپ طلاکوب کلیک کنید.
نکات مهم در ارسال فایل برای چاپ افست:
زمانی که قرار است فایلی را به شیوهی افست به چاپ برسانید، بهتر است که نکات چاپی مهم را در نظر بگیرید تا فایل شما با بهترین کیفیت به چاپ برسد. پیشنهاد میکنیم قبل از ارسال فایل به چاپ به نکات زیر توجه کنید.
1_ MOOD فایل:
هر فایلی که قرار است به چاپ برسد باید MOOD رنگی آن بر روی CMYK باشد، فایلهایی که بر روی حالت RGB طراحی شدهاند، امکان چاپ آنها وجود ندارد.(برای آشنایی با مدهای رنگی RGB و CMYK کلیک کنید)
2_ فونتهای ریز:
فونتهایی که سایز آنها کمتر از 6 پوینت میباشد، باید با استفاده از یکی از 4 رنگ CMYK به چاپ برسد. برای مثال میتواند به صورت مشکی تک رنگ باشد.
3_ Overprint(اورپرینت) کردن فونتها:
اورپرینت بودن فایل در چاپ اهمیت زیادی دارد، و غالباً بیشترین استفادهی آن برای نوشتهها میباشد. اورپرینت کردن نوشتهها سبب میشود تا با رنگ آبجکت زیرین ترکیب شوند و فضای سفیدی از لبههای نوشتهها مشخص نباشد. برای آشنای با اورپرینت کلیک کنید.
4_رزولوشن مناسب:
استفاده از رزولوشن مناسب در هر فایلی اهمیت زیادی دارد، برای مثال در کاهای کوچکی مانند کارت ویزیت که جزئیات برایمان مهم است باید از رزولوشن بالا استفاده کرد. اما در کارهایی مانند چاپهای فضای خارجی که قرار است ار مسافت دور دیده شوند رزولوشن فایل ارسالی میتواند بین 72 الی 150 باشد.
5_ ابعاد مناسب Artwork :
در زمان طراحی فایلهایی که قرار است به چاپ برسد، حتماً ابعاد فایل طراحی شده و آرت ورک باید یکی باشد. برای مثال اگر قرار است کارت ویزیتی با ابعاد 9*5 طراحی کنید، سندی که در ابتدای کار باز میکنید نیز باید همین ابعاد باشد.
6_ BLEED ( بلید یا اضافه رنگ):
در نظر گرفتن اضافه رنگ در کارهای چاپی اهمیت زیادی دارد، زیرا میتواند از خطاهای بسیاری در برش جلوگیری کند. برای مثال اگر قرار است کارت ویزیتی پس از چاپ ابعادش 5*8 باشد، سندی که برای طراحی باز میکنید با در نظر گرفتن اضافه رنگ باید 6*9 باشد. در فاصلهی 0/5 سانتی متر از هر ضلع نباید اطلاعات مهمی مانند لوگو یا نوشته قرار دهید.
برای آشنایی با اضافه رنگ کلیک کنید.
7_ مشخص کردن Spot colour:
اگر قرار است در چاپ از رنگهای اسپات استفاده شود، حتماً در نرم افزار رنگ موردنظر را بر روی حالت اسپات قرار دهید.(برای آشنایی با رنگهای اسپات کلیک کنید)
8_استفاده از قالب:
در صورتی که برای برش به قالب احتیاج دارید، باید فایل قالب را به همراه طرح برای ما ارسال کنید.در کارهای چاپی مانند پاکت، بسته بندی، لیبل و... که برای چاپشان به قالب احتیاج است، در زمان ارسال باید فایل را به سه صورت قرار دهید:
- فایل طراحی شده به همراه قالب
- فایل طراحی شده بدون قالب
- فقط طرح خطی قالب
9_ طلا کوب و نقره کوب:
برای استفاده از خدماتی مانند طلاکوب به ساخت کلیشه احتیاج است. اگر قصد استفاده از خدماتی مانند طلاکوب را دارید باید قسمتی از متن یا طرح که قرار است به صورت طلاکوب چاپ شود را به صورت جداگانه برای ما ارسال کنید تا مطابق با ابعاد فایل ارسالی شما کلیشه ساخته شود.
برای آشنایی با چاپ طلاکوب کلیک کنید.
10_ QR COOD:
اگر در فایل طراحیتان باید از کیوآرکد یا بارکد استفاده کنید، حتماٌ به صورت مشکی تک رنگ قرار دهید.
11_پروفایل کار چاپی:
استفادهی درست از پروفایلها میتواند سبب افزایش کیفیت کار چاپی شود.
هنگامی که سند جدیدی را در برنامههای طراحی باز میکنید، دقت کنید که پروفایل سند شما بر روی یکی از سه حالت زیر باشد.
- اگر قرار است بر روی کاغذ گلاسه چاپ شود باید پروفایل Coated Fogra 39انتخاب کنید.
- برای چاپ بر روی کاغذ تحریر باید از پروفایل Sheetfeed coated v2 استفاده کنید.
- و برای چاپ بر روی کاغذ کوتد از پروفایل Uncoated استفاده کنید.
نکته: پس از اتمام طراحی بهتر است که پروفایلی را که در ابتدا انتخاب کردهاید را تغییر ندهید، زیرا ممکن است رنگهای انتخاب شده تغییر کنند.
راهنمای طراحی ساک دستی:
- مد رنگی فایل شما بر روی حالت CMYK باشد.
- نوشتهها را از حالت فونت به آبجکت تبدیل کنید.
- رزولوشن فایل ارسالی بر روی 300 باشد.
- حاشیه امن برش را در نظر بگیرید.
در صورت نیاز میتوانید از قالبهای آماده مجتمع کوفا برای چاپ ساک دستی استفاده کنید.
از نمونههای ساک دستی چاپ شده به شیوه افست در مجتمع چاپ کوفا