فرم استعلام قیمت و سفارش چاپ افست
چاپ فولدر علاوه بر کاربرد روزمره، میتواند ظاهری زیبا و جنبهی تبلیغاتی به سازمان یا کسب و کار شما بدهد. از فولدر میتوان برای قرار دادن کاغذها و فرمها استفاده کرد، با ارائهی فولدر در جلسات، نمایشگاهها، همایشها و … میتوانید سبب ماندگاری برند خود در ذهن سایر افراد بشوید.
اگر قصد طراحی و چاپ فولدر را دارید به نکات زیر توجه کنید.
- از قرار دادن اطلاعات مهم در لبههای کناری کادر خودداری کنید.
- برای جلوگیری از بهم ریختگی متنها، آنها را به آبجکت تبدیل کنید.
- فرمت pdf گزینهی مناسبی برای ارسال فایل میباشد.
- برای مشاهده قالبهای آماده فولدر کلیک کنید.
در طراحی فولدر تعداد لت، ابعاد، و نوع جیب داخلی هر فولدری میتواند متناسب با برند و طرح آن متفاوت باشد. در مجتمع چاپ کوفا قالبهای آمادهای وجود دارد که میتوانید برای چاپ فولدر خود از آنها استفاده کنید. چاپ و تولید فولدر از آیتمهایی است که به برندسازی و ایجاد تبلیغات موثر برای کسب و کارها کمک میکند. از فولدر علاوه بر تبلیغات در شرکتها برای قرار دادن اسناد و مدارک و محافظت از کاغذها در جلسات استفاده میشود. در اغلب فولدرها علاوه بر استفاده از قسمت بیرونی یا همان جلد از قسمت داخلی آنها نیز برای ارائهی خدمات و معرفی کسب و کار استفاده میشود. از این رو میتوانند ابزار مناسبی برای معرفی و تبلیغات باشند.
متریال مناسب:
برای چاپ فولدر باید از متریالی استفاده شود که ضخامتی و مقاومت خوبی برای قرار دادن کاغذها در آن وجود داشته باشد، گلاسه، کارتی از گزینههای مناسب هستند که میتوانید در گرماژهای مختلف باتوجه به طرحی که دارید از آنها استفاده کنید.
روکش مناسب:
عمدهترین کاربرد روکشها برای تثبیت رنگ و محافظت از کار چاپی در برابر عوامل محیطی است که میتواند سبب افزایش عمر کار چاپی شود. اما استفادهی درست از آنها میتواند سبب افزایش زیبایی خروجی نهایی بشود. برای مثال ممکن است طرح فولدر شما طوری باشد که استفاده از روکش یووی موضعی بتواند سبب بهتر دیده شدن طرح شود.
صفحات داخلی فولدر:
در چاپ فولدر این امکان وجود دارد که چند برگهای به عنوان صفحات داخلی آن در نظر بگیریم تا اطلاعات در این صفحات میتوانید اطلاعات مربوط به فعالیت و خدمات شرکت را ذکر کنید. فولدرهایی که صفحات داخلی دارند اغلب اوقات برای صحافی آنها از منگنه استفاده میشود.
نکات مهم در طراحی فایل فولدر برای چاپ:
پیشنهاد میکنیم قبل از ارسال فایل به چاپ این مطلب را بخوانید، و با در نظر گرفتن آنها فایل نهایی را برای چاپ ارسال کنید.
1_ مُد یا حالت رنگی:
هر فایلی که قرار است به چاپ برسد باید مُد رنگی آن بر روی CMYK باشد، فایلهایی که بر روی حالت RGB طراحی شدهاند، امکان چاپ آنها وجود ندارد.
2_ فونتهای ریز:
اگر قرار است برای متن از فونتهای کمتر از 6 پوینت استفاده کنید، حتماً باید شامل یکی از رنگهای CMYK و به صورت تک رنگ باشند. برای مثال میتواند مشکی تک رنگ (k:100) باشد.
3_ اورپرینت(Overprint) کردن فونتها:
اورپرینت بودن فایل در چاپ اهمیت زیادی دارد، و غالباً بیشترین استفادهی آن برای نوشتهها میباشد. زمانی که گزینهی اورپرینت فعال باشد، رنگ نوشتهها با رنگ آبجکت زیرین همپوشانی پیدا میکنند و دیگر فضای سفیدی از لبههای نوشتهها مشخص نیست. برای آشنای با اورپرینت کلیک کنید.
4_رزولوشن مناسب:
استفاده از رزولوشن مناسب در هر فایلی اهمیت زیادی دارد، برای مثال در کارهای چاپی که جزئیات برایمان مهم است مانند سربرگ، بروشور و... باید از رزولوشن بالا یعنی 300 استفاده کرد. اما در کارهایی مانند چاپهای فضای خارجی که قرار است ار مسافت دور دیده شوند رزولوشن فایل ارسالی میتواند بین 72 الی 150 باشد.
5_ ابعاد Artwork :
در زمان طراحی فایلهایی که قرار است به چاپ برسد، حتماً ابعاد فایل طراحی و آرت ورک باید یکی باشند. برای مثال اگر قرار است تراکتی را با ابعاد 18*13 سانتیمتر طراحی کنید، سندی که در ابتدای کار باز میکنید نیز باید همین ابعاد باشد، البته با در نظرگرفتن فضایی برای اضافه رنگ.
6_ BLEED ( بلید یا اضافه رنگ):
در نظر گرفتن اضافه رنگ در کارهای چاپی اهمیت زیادی دارد، زیرا میتواند از خطاهای بسیاری در برش جلوگیری کند. برای آشنایی با اضافه رنگ کلیک کنید.
7_ مشخص کردن Spot colour:
اگر در فایلی که برای چاپ طراحی کردهاید قرار است از رنگ پنجم یا اسپات استفاده شود در نرم افزار رنگ را بر روی این گزینه قرار دهید .
برای آشنایی با رنگهای اسپات کلیک کنید.
8_استفاده از قالب:
در صورتی که برای برش به قالب احتیاج دارید، باید فایل قالب را نیز برای ما ارسال کنید.در کارهایی مانند پاکت، بسته بندی، لیبل و... که برای چاپشان به قالب احتیاج است، در زمان ارسال باید فایل را در سه حالت قرار دهید:
- فایل طراحی شده به همراه قالب
- فایل طراحی شده بدون قالب
- فقط قالب
در تصویر میتوانید نمونه فایل به همراه قالب را مشاهده کنید.
9_ طلا کوب و نقره کوب:
برای چاپ طلاکوب و نقرهکوب به کلیشه احتیاج است. عموماً برای چاپ اسم برند یا لوگو میتوان از جلوههای زیبایی مانند طلاکوب استفاده کرد. قسمتی از کار که قرار است به صورت طلاکوب چاپ شود را به صورت فایل جداگانه و در همان ابعاد برایمان ارسال کنید. برای آشنایی با چاپ طلاکوب کلیک کنید.
10_ QR COOD:
اگر در فایل طراحیتان باید از کیوآرکد یا بارکد استفاده کنید، حتماٌ باید به صورت مشکی تک رنگ و با بکگراند سفید باشد. منظور از مشکی تک رنگ این است که عدد رنگ مشکی بر روی 100 باشد.
11_پروفایل فایل مناسب برای چاپ:
استفادهی درست از پروفایلها میتواند سبب افزایش کیفیت کار چاپی شود. هنگامی که سند جدیدی را در برنامههای طراحی باز میکنید دقت کنید که پروفایل سند شما بر روی یکی از سه حالت زیر باشد.
- اگر قرار است بر روی کاغذ گلاسه چاپ شود باید پروفایل Coated Fogra 39انتخاب کنید.
- برای چاپ بر روی کاغذ تحریر باید از پروفایل Sheetfeed coated v2 استفاده کنید.
- و برای چاپ بر روی کاغذ کوتد از پروفایل Uncoated استفاده کنید.
برای چاپ فولدر میتوانید از قالبهای آماده در کوفاپرینت استفاده کنید، برای مشاهده قالبهای آماده کلیک کنید.
برای طراحی فایل فولدر به نکات زیر توجه کنید:
رزولوشن فایل طراحی شده باید بر روی عدد 300 باشد.
نمونهای از فولدرهای چاپ شده به شیوه افست در مجتمع چاپ کوفا