فرم استعلام قیمت و سفارش چاپ افست
طراحی و چاپ پوستر میتواند با اهداف مختلفی انجام شود، برای مثال دستهای از پوسترها با اهداف تبلیغاتی، دستهای با اهداف فرهنگی، اطلاع رسانی و ... طراحی و به چاپ میرسند. چاپ پوستر در ابعادهای مختلفی امکان پذیر است، در چاپ افست قابلیت وجود دارد تا در تیراژهای بالا و هزینهی پایین سفارشات را به چاپ رساند.
اگر قصد طراحی و چاپ پوستر را دارید به نکات زیر توجه کنید:
- از قرار دادن اطلاعات مهم در لبههای کناری کادر خودداری کنید.
- برای جلوگیری از بهم ریختگی متنها، آنها را به آبجکت تبدیل کنید.
- فرمت pdf گزینهی مناسبی برای ارسال فایل میباشد.
عمدهترین کاربرد پوسترها تبلیغات و اطلاع رسانی از رویدادهای مختلف است این اطلاع رسانیها میتوانند در زمینههای مختلفی باشد. پوسترهایی که قرار است در تیراژ بالا به چاپ برسند به شیوهی افست چاپ میشوند، در شیوهی افست علاوه بر بالا بودن کیفیت هزینهی چاپ نیز ارزان میباشد.
ابعاد مناسب چاپ پوستر:
در چاپ پوستر محدودیتی در ابعاد کار چاپی نداریم و امکان چاپ در ابعادهای مختلف وجود دارد اما کارهای چاپی که ابعاد آنها خارج از سایز استاندارد میباشد، به دلیل زیاد شدن دور ریز کاغذها هزینهی چاپ افزایش پیدا میکند. سایز 50*70 از ابعادهای رایج و استانداردی است که برای اغلب پوسترها استفاده میشود. متریالهای چاپی پوستر گلاسه، فتوگلاسه، کوتد از متریالهای رایجی هستند که در گرماژ مختلف مورد استفاده قرار میگیرند، برای انتخاب متریال مناسب طرح و بودجه نیز تاثیر گذار است.
روکش مناسب چاپ:
استفاده از روکش برای پوسترها سبب افزایش مقاومت آنها در برابر عوامل محیطی میشود اگر قرار است پوستر چاپ شده را در فضای خارجی نصب کنید روکش میتواند ماندگاری آن را در برابر عوامل محیطی مانند نور، باد، باران و ... افزایش دهد. روکش سلفون میتواند گزینهی مناسبی برای پوستر باشد، البته استفادهی درست و خلاقانه از روکشها نیز سبب افزایش جلوهی کار چاپی میشود.
پیشنهاد میکنم قبل از ارسال فایل پوستر برای چاپ نکات زیر را مورد مطالعه قرار دهید.
1_ CMYK:
برای چاپ فایل احتیاج است که مُدرنگی آن را بر روی CMYK قرار دهیم، فایلهایی که مُدرنگی آنها بر روی RGB هستند، امکان چاپشان وجود ندارد.
2_ نحوهی قرارگیری درست فونتها:
فونتهای ریز: اگر قرار است از فونتهایی ریزی مانند سایز 6 پوینت یا کوچکتر استفاده کنیم، باید به صورت تک رنگ باشند.
تبدیل فونتها به آبجکت: پس از اتمام مراحل طراحی و ادیت، تمامی فونتها باید به آبجکت تبدیل شوند.
اورپرینت کردن فونتها: هنگامی که نوشتهها اورپرینت میشوند، رنگ آنها با آبجکت زیری همپوشانی پیدا میکند و اطراف کار سفیدی به چشم نمیخورد.
3_ انتخاب رزولوشن مناسب:
رزولوشن مناسب از آیتمهایی است موثر در کیفیت کار چاپی است، در کارهایی که رزولوشن فایل پایین باشد جزئیات فایل چاپی پیکسل میشوند. عدد 300 رزولوشن مناسبی برای فایلهای چاپی است.
4_ Artwork مناسب با طرح:
ابعاد آرت ورک یا سندی که برای طراحی باز میکنید باید برابر با فایل طراحی باشد برای مثال اگر قرار است پوستری با ابعاد A3 طراحی کنید، ابعاد سند را نیز انذازه A3 و با در نظر گرفتن اضافه رنگ باز کنید.
6_ اضافه رنگ چیست؟:
اضافه رنگ فضایی در کار است که اگر در برش از بین برود آسیبی به طرح نمیرسد، از قرار دادن اطلاعات مهم در لبههای کناری کادر خودداری کنید.
7_ Spot colour چیست؟
از رنگهای اسپات یا رنگهای ساخنتگی عموماً برای کارهای خاص استفاده میشود، برای آشنایی بیشتر با رنگهای اسپات کلیک کنید.
9_ چاپ طلاکوب:
چاپ طلاکوب از خدمات پس از چاپ به حساب میآید، طلاکوب میتواند جلوهی زیبایی به کار بدهد، استفاده از طلاکوب میتواند سبب افزایش هزینههای چاپی نیز بشود. برای آشنایی با چاپ طلاکوب کلیک کنید.
10_ رنگ بارکد و کیوآرکد:
بارکد یا کیوآرکدی که در کار قرار میدهید باید به صورت مشکی تک رنگ و با پس زمینه سفید باشد.
11_پروفایل مناسب در طراحی فایل چاپی:
برای انتخاب درست پروفایل کار چاپی و عدم گمراهی در مسیر بهتر است قبل از شروع کار متریالی که قرار است بر روی آن چاپ شود را انتخاب کنید. در زیر سه نمونه از متریالهای رایج و پروفابل چاپی آنها قرار داده شده است.
- اگر قرار است بر روی کاغذ گلاسه چاپ شود باید پروفایل Coated Fogra 39انتخاب کنید.
- برای چاپ بر روی کاغذ تحریر باید از پروفایل Sheetfeed coated v2 استفاده کنید.
- و برای چاپ بر روی کاغذ کوتد از پروفایل Uncoated استفاده کنید.