راهنمای طراحی کارت ویزیت (چاپ دیجیتال)
امروزه در امر بازاریابی و مارکتینگ، اولین برخورد با مشتریان، نقش بسزایی در جذب آنها دارد و از آنجایی که ارائه کارت ویزیت اولین تعامل شما با مشتری میباشد، این کارت به طور غیرمستقیم، به عنوان وسیلهای برای روابط متقابل نقش مهمی را در کار تبلیغات ایفا میکند. بنابرین کارت ویزیت از نظر تصویری که از کیفیت کالا و خدمات شما در ذهن مشتری میسازد، اهمیت بسیاری دارد.
برای اینکه کارت ویزیت شما با بهترین کیفیت ممکن چاپ شود، توصیه میکنیم نکات زیر را مطالعه نموده و از آنها در طراحی خود استفاده کنید.
- رزولوشن فایل ارسالی شما حداقل باید 300 پیکسل بر اینچ باشد.
- دقت کنید که مُد رنگی فایلی که طراحی میکنید CMYK باشد.
- حاشیه امن: از آنجایی که همهی کارهای چاپی، بعد از چاپ برش خورده و دور ریخته میشوند، برای اینکه تصویر و متن شما از بین نرود بهتر است از هرطرف کار 2.5 تا 5 میلیمتر هیچ تصویر یا متنی وجود نداشته باشد. همچنین رنگ پس زمینه را برای اینکه اطراف کار بدون رنگ نماند، از هرطرف تا انتهای فایل خود ادامه دهید. (در مورد حاشیه امن بیشتر بدانید)
- وجود حاشیه (کادر) در اطراف کار، ممکن است باعث عدم تقارن شود، بنابرین از قرار دادن حاشیه در طرحتان خودداری کنید.
- سایز فونتها در کار شما بهتر است کمتر از 6 پوینت نباشد.
- برای آنکه نوشته ها واضح و با کیفیت چاپ شوند، برای رنگ خط دور همه آنها به ویژه نوشتههای کوچکتر از 6 پوینت از یک تکرنگ استفاده کنید.
- کارت ویزیت شما میتواند تکرو و یا دورو طراحی شود.
- شما میتوانید کارت ویزیت خود را در یکی از اندازههای متعارف زیر و یا در غیر این صورت در ابعاد دلخواهتان طراحی کنید:
1)5 * 5 سانتیمتر (با احتساب حاشیه امن: 5.5 در 5.5 سانتیمتر)
2)6 * 6 سانتیمتر (با احتساب حاشیه امن: 6.5 در 6.5 سانتیمتر)
3)8.5 * 5.5 سانتیمتر (با احتساب حاشیه امن: 9 در 6 سانتیمتر)
4)9 * 5 سانتیمتر (با احتساب حاشیه امن: 9.5 در 5.5 سانتیمتر)
5)9 * 5.5 سانتیمتر (با احتساب حاشیه امن: 9.5 در 6 سانتیمتر)
برای دریافت فایلهای آماده طراحی اینجا کلیک کنید.
- فایل خود را حتما در یکی از فرمتهای JPEG, TIFF, PDF ارسال کنید. بهترین و مناسبترین فرمت جهت ارسال فایل چاپی PDF میباشد. اما نکتهای که باید به آن دقت کرد این است که گاهی در برخی از نرمافزارهای طراحی برای جلوگیری از بهمریختگی متون، بهتر است که قبل از چاپ، آنها را از حالت متن به آبجکت تبدیل کنیم. اگر نمیدانید در نرمافزارهای کورل، ایلوستریتور و ایندیزاین متن را چگونه به تصویر تبدیل کرده و از فایل خود با فرمت PDF خروجی بگیرید، اینجا را بخوانید.